Kijk wat vaste hoge rente
met uw spaargeld doet

Heeft u al een RentePlús Rekening bij Centraal Beheer?

Open dan een RenteVast Rekening. Ga naar Geldzaken in Mijn Centraal Beheer.

Om een RenteVast Rekening te openen, moet u eerst een RentePlús Rekening openen.

  • U pakt gegarandeerd vaste hoge rente
  • U regelt alles direct online
  • U kunt boetevrij opnemen bij bepaalde veranderende leefsituaties

Hoogste depositorentes (36 maanden)

Spaarrente* Maandelijkse rentebijschrijving
*Peildatum ... (Bron: Sparen.nl)

Sparen bij Centraal Beheer
Bij Centraal Beheer kunnen klanten al jarenlang rekenen op zekerheid, gemak en duidelijke afspraken. Of u nu een verzekering afsluit of een spaarrekening opent. Wat dat laatste betreft, al meer dan 200.000 mensen kozen voor een spaarrekening van Centraal Beheer. Zij kozen voor scherpe rente en de zekerheid van het depositogarantiestelsel.

*Peildatum ... (Bron: Sparen.nl)

Bij Centraal Beheer kunnen klanten al jarenlang rekenen op zekerheid, gemak en duidelijke afspraken. Of u nu een verzekering afsluit of een spaarrekening opent. Wat dat laatste betreft, al meer dan 200.000 mensen kozen voor een spaarrekening van Centraal Beheer. Zij kozen voor scherpe rente en de zekerheid van het depositogarantiestelsel. Wilt u ook zo hoog mogelijke rente, open dan een RenteVast Rekening. Op deze depositorekening zet u geld dat u tijdelijk niet nodig heeft voor kortere of langere tijd opzij tegen een vaste, hoge rente. Om een RenteVast Rekening te openen, heeft u een RentePlús Rekening nodig. Deze opent u hier eenvoudig.
*Peildatum ... (Bron: Sparen.nl)

Open ook een RenteVast Rekening
Wilt u ook zo hoog mogelijke rente, open dan een RenteVast Rekening. Op deze depositorekening zet u geld dat u tijdelijk niet nodig heeft voor kortere of langere tijd opzij tegen een vaste, hoge rente. Om een RenteVast Rekening te openen, heeft u een RentePlús Rekening nodig. Deze opent u hier eenvoudig.